Rubs

NU ALLE RUBS IN DE SUPERAANBIEDING OP=OP  T.H.T. 01-2022 MAAR EIGENLIJK NOG VEEL LANGER.

We hebben 8 verschillende rubs in ons assortiment, allen met zorg samengesteld voor u en met een zeer goede smaak. Ideaal voor op de BBQ, maar ook gewoon in de keuken heel goed te gebruiken als u vlees, vis of kipgerechten gaat bakken of braden.

BBQ rub kruidenmix (wet rub)

Standaard BBQ RUB voor vlees en vis, gebruik naar smaak, wel een goede olijfolie gebruiken

€1,50 €4,50
Beschikbaar
BBQ Dry rub ALL USE

Standaard BBQ DRY RUB voor vlees en vis. Je strooit de rub over je stuk vlees en je zult zien dat het zout direct zijn werk begint te doen. Na een paar minuten wordt het vlees vochtig en beginnen de kruiden, specerijen en de suiker zich te mengen met elka

€1,50 €4,50
Beschikbaar
BBQ Dry rub RUND

Standaard BBQ DRY RUB voor rundvlees. Je strooit de rub over je stuk vlees en je zult zien dat het zout direct zijn werk begint te doen. Na een paar minuten wordt het vlees vochtig en beginnen de kruiden, specerijen en de suiker zich te mengen met elkaar.

€1,50 €4,50
Beschikbaar
BBQ Dry rub VARKEN

Standaard BBQ DRY RUB voor varkensvlees. Je strooit de rub over je stuk vlees en je zult zien dat het zout direct zijn werk begint te doen. Na een paar minuten wordt het vlees vochtig en beginnen de kruiden, specerijen en de suiker zich te mengen met elka

€1,50 €4,50
Beschikbaar
BBQ Dry rub KIP

Standaard BBQ DRY RUB voor kip. Je strooit de rub over je stuk vlees en je zult zien dat het zout direct zijn werk begint te doen. Na een paar minuten wordt het vlees vochtig en beginnen de kruiden, specerijen en de suiker zich te mengen met elkaar.

€1,50 €4,50
Beschikbaar
BBQ Dry rub CAJUN

Standaard BBQ DRY RUB met cajun kruiden. Je strooit de rub over je stuk vlees en je zult zien dat het zout direct zijn werk begint te doen. Na een paar minuten wordt het vlees vochtig en beginnen de kruiden, specerijen en de suiker zich te mengen met elka

€1,50 €4,50
Beschikbaar
BBQ Dry rub PIRI-PIRI

Standaard BBQ DRY RUB PIRI-PIRI. Je strooit de rub over je stuk vlees en je zult zien dat het zout direct zijn werk begint te doen. Na een paar minuten wordt het vlees vochtig en beginnen de kruiden, specerijen en de suiker zich te mengen met elkaar.

€1,50 €4,50
Beschikbaar
BBQ Dry rub SPICY HOT

Standaard BBQ DRY RUB voor vlees en vis spicy hot door birds-eye chillies. Je strooit de rub over je stuk vlees en je zult zien dat het zout direct zijn werk begint te doen.

€1,50 €4,50
Beschikbaar
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »